Manager Operations

0

De organisatie

Onze opdrachtgever Topaz is een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek. Een moderne, innovatieve werkgever voor zo’n 1.850 medewerkers en 1000 vrijwilligers op negen locaties in Leiden, Noordwijkerhout, Katwijk en Voorschoten. Topaz biedt Zorg Thuis, diverse vormen van Wonen en Zorg, Revalidatie, Dagactiviteiten en Behandeling. Zo’n 1400 cliënten krijgen de zorg, behandeling en aandacht die ze verdienen. Topaz zoekt gemotiveerde mensen, voor wie dienstverlening en collegialiteit de normaalste zaak zijn. Daar krijg je goed werkgeverschap voor terug, zodat het prettig werken is bij Topaz in een hooggespecialiseerde omgeving.
In het denken en handelen staan bij Topaz drie kernwaarden centraal: Welkom, Vakmanschap en Originaliteit. Welkom, omdat mensen zich gewaardeerd en op hun gemak voelen bij jou, met genoeg tijd en respect voor elkaar. Vakmanschap, want je doet wat je zegt, houdt met jouw passie alle ontwikkelingen bij en werkt samen voor het beste resultaat. En Originaliteit, omdat je creatief bent met de omstandigheden, voor ideeen en lokale kleur openstaat en eigen en echt bent.
Topaz is gespecialiseerd in revalidatie en zorg en behandeling bij dementie en o.m. de ziekte van Huntington. Topaz werkt nauw samen met andere zorgorganisaties en specialisten op het gebied van ouderenzorg. Met praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt Topaz nog betere behandelmethoden.
Noodzakelijk hierin is het onderhouden van contacten met belangrijke ketenpartners en kennisinstellingen.

Uw uitdaging

Als Manager Operations bent u verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van alle facetten van het operationele facilitaire proces. Deze bestaan uit food & beverage, receptie, housekeeping, gebouwbeheer, onderhoud en overige facilitaire diensten. Daarnaast levert u een professionele bijdrage aan de gastvrijheid binnen het revalidatiehotel. U bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en bevorderen van de hotelmatige wijze van werken. Daarnaast onderhoudt u de contacten met leveranciers en afdelingen van Topaz. U bent een verbinder en realiseert een kwalitatieve en efficiënte facilitaire dienstverlening in goede afstemming met het primaire proces. U bent voor de partners binnen gebouw Level de verbindende schakel voor facilitair en gebouwbeheer.

 

Uw profiel

De manager Operations is een gastvrije, besluitvaardige en ondernemende manager die een belangrijke schakel is in het realiseren van goede dienstverlening in het revalidatiehotel. U heeft een coachende stijl van leidinggeven, bent organisatorisch zeer sterk en in staat om snel te schakelen. U kunt goed communiceren met alle betrokken partijen en bent bereid om hard te werken.
U bent in het bezit van een HBO opleiding richting facilitair (vereiste). U heeft bewezen ervaring in uw rol als manager, bij voorkeur binnen de facilitaire, hotelmatige wereld. U heeft affiniteit met de zorg, bent enthousiast, stressbestendig, initiatief- en vindingrijk en beschikt over een hands-on mentaliteit.

 

Het aanbod

Aantal uren: 24 – 28 uur per week. De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen is van toepassing. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 55, maximaal € 3.803,52 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsplan.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Esther Kornelis van The Care Factory op 06 426 26709 of ekornelis@thecarefactory.nl.

Deel via:

Over de auteur

Esther Kornelis

Recruitement en outplacement. Esther is medeoprichter van The Care Factory. 06 42 62 67 09

Reageer

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.