Marianne Poot

Change your cover photo
Change your cover photo
Interim Management en Zorgmarketing Contact 06 20996065
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Passie, drive, resultaten en teamspirit zijn woorden die bij Marianne passen. Ze heeft ruime ervaring op senior management niveau in het bedrijfsleven en de zorg. Door deze combinatie is ze in staat om de harde en zachte kant van problemen en situaties met elkaar in verbinding te brengen.

Door een goede analyse van de situatie en een duidelijk beeld van de toekomst te combineren met een veranderstrategie waar medewerkers centraal staan behaalt ze resultaat in complexe situaties. Daarbij staat voorop dat de verandering goed verankerd moet zijn en dat de winkel open blijft gedurende de verbouwing. Want klanten, cliƫnten of patiƫnten kun je niet laten wachten.

De veranderingen in de zorg brengen voor organisaties en medewerkers vaak onzekerheid met zich mee. Marianne is in staat om deze onzekerheden te vertalen in kansen en uitdagingen en hier medewerkers in mee te nemen. Door te laten zien dat veranderen leuk is.

Marianne studeerde technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en werkte daarna 18 jaar bij KPN in verschillende managementfuncties. Daarna werkte ze 3 jaar voor Cordaan waar ze zorgmarketing opzette. Nu maakt ze deel uit van The Care Factory en doet ze interim- en adviesopdrachten voor zowel de zorg als (semi)publieke organisaties.

Naast haar werk is Marianne gemeenteraadslid in Amsterdam.

Marianne Poot op LinkedIn