Verbintenissen- en contractenrecht

contact_monique_mobiel
“Wijsheid bestaat in het voorzien van gevolgen”
(Haroun Tazieff)

Zorgorganisaties zijn primair bezig met het verlenen van goede zorg. Voor het leveren van goede zorg zijn regelmatig andere partijen en – steeds vaker – formele contracten en algemene voorwaarden nodig.

U moet daar mee bezig zijn, maar maakt daar liever zo min mogelijk tijd voor vrij. Toch wilt u een professionele tegenpartij zijn van een leverancier of weten wat de gevolgen zijn van het zetten van uw handtekening. The Care Factory helpt u graag die professionele tegenpartij te zijn en daarmee de zorg beter te maken.

U kunt denken aan denken aan het opstellen van een goede samenwerkingsovereenkomst, waarin uw belangen goed zijn geborgd en het contract tegelijkertijd leesbaar blijft. Ook kunt u denken aan het beoordelen van de algemene voorwaarden waarmee u wordt geconfronteerd of hoe u uw eigen voorwaarden van toepassing kunt laten zijn.

The Care Factory kan u tenslotte ook helpen een contract waar u niet mee verder wil op een goede manier te ontbinden of te beëindigen, dan wel te wijzigen.

Voorbeelden van producten:

  • Samenwerkingsovereenkomst
  • Convenant
  • Algemene voorwaarden

Contact
Monique Ravoo is te bereiken op: 06 49 12 19 09